Sunday, November 1, 2009

Nakenchock!

Olika modellstudier, ej i naturligt storleksförhållande till varandra. Akvarell och blyerts.

Ok, jag skulle ju ha in lite mer naket i bloggen, enligt alla kreativa tips från er läsare!? Man kan ju tro att det är ett strategidrag, men faktum är att det är en beställning. På motivet "tuttar" närmare bestämt. Lite svårt motiv att närma sig tyckte jag, så det blev lite olika varianter att välja mellan - några lite mer "hands on" och några där fokus mer ligger på modellen och ställningen. Ska bli spännande att se om något faller beställaren i smaken...

Bara att välja och vraka bland behagen...

2 comments:

  1. Vad fint du målar. Här är det mycket tuttsnack, jag tänkte sluta amma nu. Gärna lunch på torsdag, förutsatt att min lille gosse är frisk nog att gå i skolan då. Han hade nästan 40 graders feber, hostade så att han hade svårt att andas, ont i lungorna och spydde när han och J kommit fram till akuten på lördagnatten. "Ett virus", sa de. Han har i alla fall inte lunginflammation. Och nu mår han mycket bättre och har sovit en hel natt. Vi ses förhoppningsvis på torsdag!
    Datorn funkar förresten, men mobilen är lite svajig! Du hittar mitt hemnummer på hitta.se om jag inte skulle svara på mobilen. Kram!
    Jenny

    ReplyDelete