Tuesday, March 2, 2010

Lite nyheter på bloggen...

För att göra en lång historia kort så har jag haft två bryderier i mitt internet-liv på sistonde: a) jag har försökt bygga nån slags hemsida som inte riktigt vill sig pga brist på tid, resurser och kunskap. b) jag har fått en kommentarer från vänner om ifall jag inte borde ha två bloggar istället - en för akvarell och en för tårtor mm.

På fråga b svarar jag att jag har svårt att dela upp mitt skapande i två tydliga delar. Det har varit mycket tårtor varvat med akvarell på senaste tiden, men jag har mycket annat jag gör och vill göra också - heminredningsdetaljer, kalligrafi, tecknande och skissböcker mm -som liksom inte skulle platsa någon stans. Dessutom hade jag egentligen tänkt att bloggen skulle bli lite mer som en dagbok och följeslagare i mitt skapande liv och jag hoppas att jag ska få orken till lite mer frekventa och kanske mindre pretantiösa uppdateringar.

Jag tänkte nu, med den nya feature som finns med sidor här på blogspot, försöka göra två problem till en lösning och skapa någon slags hemsida inklusive blogg här. Jag har dessutom gått med i en grupp för tecknande som heter "every day matters" och är internationell så det är möjligt att vissa inlägg kommer att bli på engelska framöver - men det går förstås alltid bra att kommentera på svenska ändå!

Jag tar gärna emot feedback på upplägget när sidan börjar arta sig - eller om ni har idéer redan nu!

Och sist men inte minst - tack alla som läser och ger kommentarer, både här på bloggen och irl!

2 comments:

  1. Va snygg sidan blivit, Tummen upp!!
    /Sara

    ReplyDelete
  2. Jag tycker att det är helt underbart med tårtor och akvareller i samma blogg. :-)

    ReplyDelete